Egyedi térképrendelés

Minden cégnek, intézménynek szüksége lehet arra, hogy kiadványaiban vagy internetes portálján valamilyen térképet, illetve térképrészletet helyezzen el. Nagyon fontos ilyenkor, hogy jó minőségű, esztétikus megjelenésű és jogtiszta térképet rendelhessenek, kedvező feltételekkel. Saját fejlesztésű számítógépes térképállományainkból szinte bármilyen témájú, méretű és megjelenésű egyedi térkép előállítható. Különleges téma vagy méret-arány esetén egyedi, új térképállományt készítünk.

A kész térképet igény szerinti formában adjuk:

    • nyomdaterméket
    • óriásplotteren készülő nyomatot (akár egy vagy  több példányban, fóliázva, lécezve, kasírozva, keretezve óriási méretben is)
    • illetve számítógépes állományt (elsősorban TIFF és JPG formátumban)  szállítunk.

Kereskedelmi kiadványaink bármelyike alkalmas arra, hogy céges arculattal, vagyis az  Ön cégének - betűtípusát, fotóit, grafikáit és listáit- hordozó borítóval, betétlapokkal Is  stb. jelenjen meg.

Csupán a borító  “cégesítésével”  is már megfelelő kiadvány készíthető, de igény szerint a   térképi tartalmat is meg lehet változtatni  térképszínezéssel, logók, fotók stb. elhelyezésével).
A kiadvány természetesen céges  arculatú borítót kaphat.

Nagyméretű falitérképek elkészítését vállaljuk akár egy példányban is.
A falitérképeket korszerű, saját óriásplotterünkön nyomtatjuk ki, maximálisan 152 cm szélességben és korlátlan hosszúságban.
Ennél nagyobb méretre is van lehetőség, két vagy több csík alig észrevehető összeillesztésével..
A saját térképállományainkból készített, reprezentatív kivitelű cégesített falitérképek nemcsak a tervező- és szervezőmunkát segítik, hanem méltó díszei is lehetnek cégvezetők irodáinak.
Szintén saját térképállományokból készülnek, közel százféle témában és többféle méretben az iskolai földrajzi falitérképek, valamint az otthoni dekorációs falitérképek, amelyek a legszebb és legkeresettebb térképi témákat ábrázolják, szakmai díjakat elnyert térképeken.